POSTOJI MOGUĆNOST DA SAM SEBI NAUDI! Advokat otkrio TEŠKU ISTINU slavnog fudbalera: Nije na lečenju zbog droge i alkohola...
Foto: EPA/PETER POWELL

LOŠE STANJE

POSTOJI MOGUĆNOST DA SAM SEBI NAUDI! Advokat otkrio TEŠKU ISTINU slavnog fudbalera: Nije na lečenju zbog droge i alkohola...

Fudbal -

Advokat slavnog fudbalera, Ezekijela Lavecija, otkrio je da se Argentinac trenutno nalazi u teškoj situaciji.

Laveci, koji je odigrao 51 utakmicu za reprezentaciju Argentine i kojem su karijeru obeležile partije u dresovima Napolija i Pari Sen Žermena, nedavno je smešten na psihijatrijsko lečenje.

U javnosti su se pojavile informacije da se nekadašnji napadač predozirao i da je zbog toga u bolnici, međutim, Mauricio D'alesandro, advokat fudbalera, demantovao je takve informacije.

"Nije na lečenju zbog droge ili upotrebe alkohola, već zbog psihijatrijskog poremećaja koje može da izazove nekoga da se povredi, a to može da bude izazvano raznim faktorima".

Ezekijel Laveci
foto: Insidefoto di andrea staccioli / Alamy / Alamy / Profimedia

U pitanju je hipomanija, dijagnoza koju je Laveci, navodno, ranije već imao. D'alesandro je naveo da trenutno dobro reaguje na terapije i lečenje.

"Hipomanična epizoda može da traje od jednog do četiri dana sa sledećim simptomima: nesrazmerno samopouzdanje, osećaj preterane energije, nemogućnost spavanja i poštovanja odmora, stalna potreba za razgovorom bez prestanka, sklonost ka hedonizmu, učešće u aktivnostima koji podrazumevaju rizike, nemogućnost kontrole misli i bežanja ideja i sposobnost da se postigne veliki broj postavljenih ciljeva", navedi ugledni španski list "Marca".

Kurir sport/Marca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track