KAKAV ŠOK! TRENER NAPUSTIO KLUB IZ SUPERLIGE PRED POČETAK PRVENSTVA: Radio je sjajno na Kipru, a onda se nešto desilo!
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

enigma

KAKAV ŠOK! TRENER NAPUSTIO KLUB IZ SUPERLIGE PRED POČETAK PRVENSTVA: Radio je sjajno na Kipru, a onda se nešto desilo!

Fudbal -

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest sa Kipra da su se razišli Voždovac i trener Marko Savić i to na inicijativu mladog stručnjaka.

Marko Savić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Proteklih nedelja sa Kipra, gde se nalaze fudbaleri Voždovca na pripremama, stizao je video materijal vedrog sadržaja, gde Marko Savić poklanja veliku pažnju radu sa igračima, čak se i šali sa njima.

Otuda i čudi što je jedan od najperspektivnijih fudbalskih trenera u Srbiji volšebno napustio radno mesto koje je čekao godinama, jer do ove sezone nije imao PRO licencu. Prema onome što je objavio FK Voždovac došlo je do sprazumnog raskida saradnje, odnosno ostavke Marka Savića, sa kojim je otišao i njegov pomoćnik Nikola Puača.

Na svemu učinjenom i dobroj saradnji Marku Saviću se zahvalio sportski direktor Bojan Leontijević, poželevši mu sreću u nastavku karijere.

- Na inicijativu Marka Savića, našeg doskorašnjeg šefa struke, došlo je do sporazumnog raskida saradnje. Svoj postupak obrazložio je ličnim razlozima, koje prihvatamo, nadasve poštujemo, ali najviše od svega mu se zahvaljujemo na svemu sto je uradio za klub u prethodnih godinu i po dana, a toga je zaista bilo mnogo. Odluka je iznenađujuća, u nezgodnom trenutku, 10 dana pred nastavak prvenstva, ali smatramo da smo izgradili sistem koji će nastaviti da funkcioniše bez obzira na kadrovska rešenja. U najkraćem roku ćemo povući adekvatne poteze i nepokolebljivo stremiti ka ostvarenju već postavljenih ciljeva. Saviću želimo sve najbolje u profesionalnom i privatnom životu, vrata našeg kluba mu ostaju širom otvorena. Pored Marka ostavku je podneo i njegov prvi saradnik Nikola Puača kome se takođe zahvaljujemo na svemu sto je uradio za naš klub u prethodnom periodu - kazao je Bojan Leontijević.

Kurir sport

00:20

Atmosfera pred početak meča Crvena zvezda - Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track