NEVEROVATNO! KLUB SUSPENDOVAO REPREZENTATIVCA SRBIJE: Bio je toliko grub, da je povređivao saigrače! Evo, koji je razlog!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

bes

NEVEROVATNO! KLUB SUSPENDOVAO REPREZENTATIVCA SRBIJE: Bio je toliko grub, da je povređivao saigrače! Evo, koji je razlog!

Fudbal -

Turbulentna jesen i početak proleća za Strahinju Pavlovića, reprezentativca Srbije i fudbalera austrijskog Salcburga.

Strahinja Pavlović
foto: Thomas Pichler / AFP / Profimedia

Sjajne partije u Ligi šampiona i prvenstvu Austrije izbacile su defanzivca reprezentacije Srbije Strahinju Pavlovića u prvi plan. Gledali su ga brojni skauti evropskih klubova, pisalo se da će preći u Juventus, Romu, Fenerbahče, Brajton...

Trenutno je Strahinja Pavlović van ekipe Salcburga, a austrijski list "Salcburger Nahrihten" tvrdi da je Srbin suspendovan, iako je zvanično od kluba saopšteno da je povređen.

Naime, Strahinja Pavlović želeo je transfer ove zime, hteo je da ode u bolji klub. Međutim, čelnici kluba su odbili bilo kakvu mogućnost da ga prodaju, iako je bilo prilike da zarade najmanje 20.000.000 evra. To je toliko ražestilo Srbina, da je na treninzima bio toliko grub, da je povređivao saigrače. Zbog toga je trener Gerhard Štruber odlučio da Pavlović trenira odvojeno, van tima.

Suspenzija Salcburga prema Strahinji Pavloviću nije dugo trajala i on bi sutra trebalo da bude u startnih 11 u derbiju prvenstva austrije protiv ekipe LASK iz Linca. Kako sada stvari stoje, izvesno je da će levonogi defanzivac na leto napustiti Salcburg.

Pored Strahinje Pavlovića za Salcburg igraju još dvojica Srba Petar Ratkov i Aleksa Terzić.

Kurir sport

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track