SREMČEVIĆ PREDSTAVLJEN NA MARAKANI: Od malena sam sanjao da obučem dres Zvezde
Foto: FK Crvena zvezda

pojačanje

SREMČEVIĆ PREDSTAVLJEN NA MARAKANI: Od malena sam sanjao da obučem dres Zvezde

Fudbal -

Novi fudbaler Crvene zvezde je talentovani napadač Uroš Sremčević koji je potpisao trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 31.

- Uroš Sremčević je rođen 2006. godine i dolazi iz lučanske Mladosti u kojoj je imao odličnu polusezonu. Igrao je dobro i skreno pažnju na sebe, a prvi cilj naše transfer politike je dovođenje mladih igrača iz prvenstva i uvek je zadovoljstvo kada se takav fudbaler pojavi i završi kod nas. Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze koje ga čekaju u Zvezdi, te da će ostvariti naše i svoje želje. Što se tiče prelaznog roka, tražimo igrača na poziciji levog beka i nadam se da ćemo to uskoro rešiti - rekao je Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

Zoran Pavlović
foto: Privatna arhiva

Prve utiske po dolasku u klub izneo je talentovani napadač.

- Utisci su zaista prelepi, jer sam od malena sanjao da obučem Zvezdin dres i sada mi se to ostvarilo. Daću sve od sebe da se predstavim u što boljem svetlu. Zaista sam imao veliku želju da dođem i dogovor sa čelnicima Zvezde je bio brz, što se mene tiče. Upoznao sam sve saigrače na Kipru već, kao i trenera Milojevića sa kojim sam razgovarao i znam šta se traži od mene. Što se tiče broja 31, nosio sam ga kada sam počeo da igram seniorski fudbal u dresu Mladosti, pa otud taj izbor i u Zvezdi – rekao je Sremčević.

Sremčević je potpisao trogodišnji ugovor, što je maksimalna dužina trajanja ugovora za maloletnog igrača.

Kurir sport

Bonus video:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track