TSC SPREMAN ZA PROLEĆNI START! Lazetić pred IMT: Očekujem fenomenalan i neizvestan meč
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

SUPERLIGA SRBIJE

TSC SPREMAN ZA PROLEĆNI START! Lazetić pred IMT: Očekujem fenomenalan i neizvestan meč

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da svako prvo kolo nosi neizvesnost, ali je dodao i da očekuje fenomenalan i neizvestan meč protiv IMT-a na startu prolećnog dela Super lige Srbije.

"IMT-u upućujem komplimente, pre svega zbog rezultatima koje su napravili odmah po ulaskom u Super ligu... Uz nas, oni su najmanje menjali tim, tako da su kompaktna, odlično vođena ekipa. U svim fazama igre su dobro organizovani", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"Nismo zaboravili da smo ih u prvom delu prvenstva dobili golom u poslednjim minutima neizvesne utakmice koja je mogla da ode na obe strane. Očekujem fenomenalan i neizvestan meč kome se radujemo i jedva čekamo da odmerimo snage", dodao je on.

Fudbaleri TSC-a sutra od 15.00 gostuju u Beogradu ekipi IMT-a, u 20. kolu Super lige Srbije.

Lazetić je naveo da su se uželeli takmičarskih utakmica i da jedva čekaju da počne borba za bodove.

"Naša najveća snaga u nastavku prvenstva je kontinuitet. Imali smo pripreme na visokom nivou na kojima smo mnogo radili na taktici i tehnici i verujem da ćemo ovog proleća biti još bolji. Postavili smo visoke standarde, svesni smo da se sve se gleda kroz rezultat, ali mi želimo da kroz dobru igru, organizaciju i napredak pojedinaca i tima pokažemo ozbiljnost", rekao je on.

Lazetić je naveo da neće moći da računa na sve igrače za predstojeću utakmicu.

"Na ovoj utakmici ćemo biti oslabljeni jer Radin neće moći da igra, a Đakovac ima kartone. Verovatno neće ulaziti ni Jovanović, Stojić, Cvetković i Stanić, a Ćalušić i Đorđević su na duže vreme van stroja i to nam malo kvari pripremu utakmice", rekao je Lazetić.

"Naravno, problema uvek ima, ali optimistični smo i puni takmičarskog naboja i verujem da ćemo uspeti da se nametnemo i pružimo najbolju moguću igru", zaključio je on.

TSC je prvi deo prvenstva završio kao trećeplasirana ekipa na tabeli sa 37 bodova, dok je IMT na 11. poziciji sa 21. osvojenim bodom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track