MILOJEVIĆA BRINU POVREDE PRED VEČITI DERBI: Rekao sam igračima da moraju da budu pažljivi, ali da demonstriraju karakter
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

MILOJEVIĆA BRINU POVREDE PRED VEČITI DERBI: Rekao sam igračima da moraju da budu pažljivi, ali da demonstriraju karakter

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ga brinu povrede igrača, ali da je zadovoljan time što je njegova ekipa pokazala karakter u meču protiv TSC-a.

"Čestitam igračima na zasluženoj pobedi. Dobro smo se spremili za utakmicu, a publika nas je svih 90 minuta bodrila", rekao je Milojević, prenosi klub.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima ekipu TSC-a sa 3:1, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

"Znali smo da igramo protiv ozbiljnog protivnika, odnosno ekipe koja je dobro vođena, ima sjajne pojedince i igra u fantastičnoj formi o čemu svedoče tri pobede u prethodnim kolima. Postalo je još teže kada su se pojavile ove povrede. Rekao sam igračima na poluvremenu da moraju da budu pažljivi, ali da demonstriraju karakter", rekao je Milojević.

"Čuvali smo izmene do kraja, a opet utakmicu završili sa 10 igrača. Nadam se da stepen povreda nije veliki", naveo je Milojević, s obzirom na to da su utakmicu zbog povreda ranije završili Aleksandar Dragović, Uroš Spajić i Vladimir Lučić.

Fudbalere Zvezde u narednom kolu očekuje "večiti" derbi protiv Partizana na stadionu "Rajko Mitić".

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja