"PREREZAĆU TI GRKLJAN" Hrvatski trener JEZIVO PRETIO kolegi na utakmici, posle skandala povukao NEOČEKIVAN potez i dobio ODGOVOR!
Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

haos

"PREREZAĆU TI GRKLJAN" Hrvatski trener JEZIVO PRETIO kolegi na utakmici, posle skandala povukao NEOČEKIVAN potez i dobio ODGOVOR!

Fudbal -

Fudbaleri Torina i Fiorentine remizirali su (0:0) u 27. kolu Serije A, na meču koji su sa jedne strane igrali Vanja Milinković-Savić i Ivan Ilić koji se i povredio, a sa druge Nikola Milenković. Centralna figura ove utakmice bio je hrvatski stručnjak Ivan Jurić, koji je na kraju susreta isključen jer je kolegi sa protivničke klupe pretio smrću!

Tokom verbalne rasprave Jurić je kolegi Vinćencu Italijanu poručio da će "prerezati grkljan", a pored direktnog crvenog kartona koji je dobio sankcije će biti i daleko veće. Očekuje se da Jurić bude suspendovan u narednom periodu, a da ekipa torina barem u nekoliko kola bude lišena pomoći prvog trenera tima.

"Adrenalin je visok i svađamo se zbog stvari zbog kojih ne treba da se svađamo. Italijano je moj prijatelj, preterao sam i tražim da mi oprostite", rekao je Ivan Jurić nakon utakmice, a Vinćenco Italijano brzo je prešao preko pretnji. "Izbila je svađa i žao mi je zbog njegovog isključenja, ali nakon utakmica se smirimo i razmišljamo o sledećoj. Opet smo prijatelji kao pre, opet smo se zagrlili."

Podsećamo, ovo nije prvi sukob koji je Ivan Jurić imao u Italiji, od kako je trener Torina. Nekadašnji fudbaler splitskog Hajduka, a zatim trener Krotonea, Đenove i Verone važi za kontroverznog u italijanskog fudbalu. Na to je uticao špijun kojeg je nedavno poslao na trening Rome kako bi analizirao rivala, pretnje upućene sudiji, ali i tuča na parkingu sa direktorom Torina Davidom Vanjanijem!

Podela bodova na meču Torina i Fiorentine nije prijala ni jednoj, ni drugoj ekipi. tim iz firence propustio je priliku da se primakne mestima koja na kraju sezone vode u evropska takmičenja, dok je Jurićeva ekipa na 10. poziciji, tri boda iza Lacija i jedan bod ispred Monce.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track