SPREMA SE SPEKTAKL U LIGI ŠAMPIONA! Ostali samo najjači, imaćemo nekoliko FINALA PRE FINALA! Tu su Bajern, Real, Barsa, Siti...
Foto: NICOLAS TUCAT / AFP / Profimedia

biće gusto

SPREMA SE SPEKTAKL U LIGI ŠAMPIONA! Ostali samo najjači, imaćemo nekoliko FINALA PRE FINALA! Tu su Bajern, Real, Barsa, Siti...

Fudbal -

Završeno je takmičenje u osmini-finala Lige šampiona, a dobili smo najboljih osam ekipa koje će se botiri za "ušati" pehar. Najelitnije evropsko takmičenje je na taj način stiglo do najzanimljivijeg dela, jer su u takmičenju ostali sve sami giganti evropskog fudbala.

Od timova koji će se danas od 12.00 naći na žrebanju kulglica u sedištu UEFA u Nionu tu su Real Madrid, Barselona, Atletiko Madrid, Bajern Minhen, Pari Sen Žermen, Mančester siti, Arsenal i Borusija Dortmund.

Crvena zvezda, Liga šampiona, Zvezda LŠ kombo
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kada se pogledaju imena garantovano je da ćemo dobiti nekoliko izuzetnih parova za koji bi se srazmerno kvalitetu i jačini bez problema moglo reći da su to finala pre finala. Definitivno nema lakih protivnika, pogotovo ne u ovoj fazi, ali ovo su klubovi koji svake godine slove za najveće favorite za osvajanje pa u skladu sa tim i moraju da pobeđuju najbolje.

Na prvi pogled deluje da je Borusija najpoželjniji rival za sve, ali kada neko dođe do četvrtfinala najjačeg takmičenja Starog kontinenta onda ne možemo reći da je poželjan rival. Postoje samo manje i više nepoželjni rivali, a jasno je da ćemo voljom žreba dobiti nekoliko derbija i da će to samim tim biti praznik fudbala.

Liga šampiona
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pored ovih ekipa očekivali smo možda još neki tim, poput Intera ili Napolija, ali su se za to pobrinuli Atletiko Madrid na njihov "simeoneovski" način kao i Barselona koja je u dvomeču bila bolja od tima iz Napulja.

Pored duela četvrtfinala posle žreba biće poznat i ceo kostur, odnosno ko se ukršta sa kim u polufinalu. Nakon žreba za Ligu šampiona, pristupiće se izvlačenju kuglica za četvrtfinale Lige Evrope, a posle toga i Lige Konferencije.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track