ZVEZDA CRVENIH ĐAVOLA OSTAJE NA OLD TRAFORDU! Ten Hag: Rašfordova budućnost bi trebalo da bude u Junajtedu
Foto: AP Photo/Rui Vieira

demantovao glasine

ZVEZDA CRVENIH ĐAVOLA OSTAJE NA OLD TRAFORDU! Ten Hag: Rašfordova budućnost bi trebalo da bude u Junajtedu

Fudbal -

Iako se pominje kao moguća zamena za Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu, budućnost Markusa Rašforda je u Mančester junajtedu, rekao je trener tog fudbalskog kluba Erik ten Hag.

Mbape će napustiti PSŽ na kraju sezone kada mu ističe ugovor, a različiti izveštaji tvrde da je francuski šampion identifikovao Rašforda kao prvu metu kada se otvori prelazni rok.

Međutim, Ten Hag nije raspoložen da razmišlja o prodaji engleskog reprezentativca koji je prošle godine potpisao ugovor do 2028. godine.

"Nismo potpisali dugogodišnji ugovor sa njim sa namerom da ga prodamo, ne", rekao je Ten Hag na konferenciji za novinare uoči četvrtfinala FA kupa protiv Liverpula u nedelju.

"On bi trebalo da bude deo ovog projekta, tako da to nije tema o kojoj razgovaramo", dodao je trener Junajteda.

Erik ten Hag
foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rašford je prošle sezone postigao 30 golova, ali se ove sezone muči - postigao je samo sedam u svim takmičenjima i nekoliko puta je bio u centru pažnje zbog disciplinskih prekršaja.

Ti incidenti su dodatno pojačali spekulacije da mi mogao da napusti klub, ali je Rašford ovog meseca uzvratio svima koji sumnjaju u njegovu posvećenost Junajtedu.

"Nisam savršena osoba. Kada napravim grešku, ja ću biti prvi koji će podići ruku i reći da moram bolje. Ali, ako ikada dovedete u pitanje moju posvećenost Mančester junajtedu, tada moram da progovorim. To je kao da neko dovodi u pitanje ceo moj identitet i sve za šta se zalažem kao čovek", rekao je Rašford.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track