MANČESTER JUNAJTED PIKIRAO NOVOG TRENERA! Preuzima ekipu odmah nakon Evropskog prvenstva? Navijači nisu preterano oduševljeni!
Foto: EPA/ISABEL INFANTES

iznenađenje

MANČESTER JUNAJTED PIKIRAO NOVOG TRENERA! Preuzima ekipu odmah nakon Evropskog prvenstva? Navijači nisu preterano oduševljeni!

Fudbal -

Posrnuli engleski gigant Mančester junajted u narednu sezonu ući će sa novim menadžerom.

Ser Džim Retklif, čovek koji je zadužen za sportska pitanja u Junajtedu, navodno je već odabrao novog trenera "Crvenih đavola".

Prema pisanju brojnih britanskih medija, njegov prvi izbor je aktuelni selektor reprezentacije Engleske - Geret Sautgejt.

Navodno, klub će se na kraju sezone zahvaliti Eriku Ten Hagu, a ekipu će odmah nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj preuzeti Sautgejt.

Selektoru Engleske u decembru ističe ugovor sa Savezom. Više puta su pokušavali da produže saradnju, ali Sautgejt je taj koji odugovlači, pa deluje da će nakon EURA napustiti klupu reprezentacije.

Mišljenja navijača Junajteda o potencijalnom treneru su podeljena. Ima dosta onih koji su prilično skeptični i smatraju da je upravo Sautgejt glavni problem što reprezentacija Engleske ne beleži sjajne rezultate, iako ima ozbiljan tim. Veruju da ništa dobro neće doneti ni Mančester junajtedu.

Kurir sport/J.M.

00:22

Kejn promašio penal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track