ŠOK! JUVENTUS BRUTALNO KAZNIO DUŠANA VLAHOVIĆA! Trener najavio, klub izvršio - Srbin dobio JEDAN OD NAJSKUPLJIH crvenih kartona!
Foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEVEROVATNO

ŠOK! JUVENTUS BRUTALNO KAZNIO DUŠANA VLAHOVIĆA! Trener najavio, klub izvršio - Srbin dobio JEDAN OD NAJSKUPLJIH crvenih kartona!

Fudbal -

Centarfor Juventusa i reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, skupo će platiti crveni karton koji je dobio na utakmici protiv Đenove.

Ekipa iz Torina je u 29. kolu kao domaćin odigrala utakmicu bez golova, a Vlahović je u samoj završnici isključen.

Dobio je prvo žuti karton, a onda je prigovarao sudiji koji mu je pokazao drugi žuti karton i put ka svlačionicama.

Trener Juventusa, Masimilijano Alegri, poručio je odmah posle meča da nije bio zadovoljan Vlahovićem i njegovim ponašanjem na terenu, a "Gazeta delo sport" sada navodi da je Srbin žestoko kažnjen.

Pogledajte kako je isključen Vlahović:

Juventus je odlučio da Vlahoviću odbije 5 odsto od plate, što ne zvuči puno, ali u pitanju je suma od 70.000 evra, što je svakako, u najmanju ruku ozbiljna kazna za bilo kog fudbalera.

U međuvremenu, najbolji strelac Juventusa propustiće dve prijateljske utakmice Srbije. Zbog problema sa bolom u leđima neće igrati protiv Rusije u Moskvi i Kipra u Limasolu.

Propustiće i zbog suspenzije gostovanje Laciju u Rimu. Na toj utakmici Alegri neće moći da računa ni na drugog napadača, Arkadijuša Milika.

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track