U SUBOTU PRIJATELJSKA UTAKMICA SA RADNIČKIM NA "ČAIRU": Napredak maksimalno koristi pauzu u prvenstvu za dodatrne pripreme
Foto: FK Napredak

spremaju se

U SUBOTU PRIJATELJSKA UTAKMICA SA RADNIČKIM NA "ČAIRU": Napredak maksimalno koristi pauzu u prvenstvu za dodatrne pripreme

Fudbal -

U toku je prvenstvena pauza zbog obaveze reprezentacije i prijateljskih utakmica sa Rusijom i Kiprom. Posle trijumfa nad Radničkim fudbaleri Napretka su dobili mini – odmor, a prvi trening su imali u četvrtak. Sledeće prvenstvena utakmica na programu je poslednjeg vikenda u martu, kada Čarapani gostuju u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923.

Do kraja prve faze Šampionata Srbije ostale su još četiri utakmice. Posle gostovanja u Kragujevcu, već u sredu Napredak dočekuje Javor. Kruševljani zatim idu u Beograd na utakmicu sa IMT – om i na kraju ugostiće Radnik iz Surdulice.

Tim iz Lazarevog grada je sada na devetoj poziciji na tabeli sa 35 bodova, koliko ima i Novi Pazar. U odnosu na Pazarce Čarapani imaju bolji skor u međusobnim duelima, što je presudno kada se tabela bude delila na plej – of i plej – aut.

Imajući u vidu raspored do kraja prvog dela sezone Napredak ima velike šanse da bude među osam najboljih i nastavi doigravanje u plej ofu.

Napredak mini pauzu koristi na najbolji mogući način. Za subotu, od 13 sati, zakazana je prijateljska utakmica sa Radničkim iz Niša, na stadionu Čair.

Kurir sport / Ž. Milenković

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track