MORA DA POKAŽE SVOJ BES I RAZVALI IH SVE! Bivši Vlahovićev saigrač u PARTIZANU govorio o Dušanu: Nervozan je i to nije dobro!
Foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

iskreno

MORA DA POKAŽE SVOJ BES I RAZVALI IH SVE! Bivši Vlahovićev saigrač u PARTIZANU govorio o Dušanu: Nervozan je i to nije dobro!

Fudbal -

Napadač Juventusa Dušan Vlahović se u poslednjih nekoliko meseci nalazi u centru pažnje italijanske javnosti. Naš napadač je dospeo u žižu pre svega zbog fantastičnih igara na terenu u kojima je gotovo sam nosio "bjankonere" na svojim leđima, ali je u poslednjoj utakmici protiv Đenove dobio crveni karton o kome se mnogo pričalo.

Reprezentativac Srbije je dobio dva žuta kartona, jer je bio iznerviran odlukama glavnog sudije, a zbog toga biće kažnjen od strane kluba.

Dušan Vlahović, Valeri Božinov
foto: AP / Fabio Ferrari, Filip Plavčić

O Vlahoviću i njegovim igrama za italijanski "Tutomerkato" pričao je njegov bivši saigrač iz Partizana Valeri Božinov. On je rekao da je Dušan fantastičan igrač, ali i da je često nervozan zbog čega nekad ne može da pokaže sav svoj talenat.

Valeri Božinov
foto: Starsport©

- Znam ga, bio je mlad kada smo igrali zajedno. Ima veoma, veoma snažan karakter i veoma je svestan svojih sposobnosti, ali je takođe malo nervozan zbog čega često gubi na kvalitetu. Siguran sam da uvek želi da pogađa i pobeđuje, ali mora da raste. Ono što se dogodilo protiv Đenove nije dobro zato što igra za veliki klub. Mora da ostane miran i da radi, mora da pokaže svoj bes pred golom i razvali sve. Nije dobro da uvek tako reaguje jer se očekuje da bude smireni lider. Sve oči su uprte u njega i neophodno je da bude primer čistog uma. To ne umanjuje činjenicu da mu je neophodna podrška, jer se tim kreće kao zajednica – rekao je Bugarin.

Srbin je u dosadašnjem delu sezone postigao 15 golova uz tri asistencije.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track