NE OSTAVLJAMO PORUKE - NEGO LEŠEVE! Porodica slavnog Argentinca dobija JEZIVE PRETNJE SMRĆU: Poruči svom sinu Anhelu da...
Foto: ADIL BENAYACHE / Sipa Press / Profimedia

horor

NE OSTAVLJAMO PORUKE - NEGO LEŠEVE! Porodica slavnog Argentinca dobija JEZIVE PRETNJE SMRĆU: Poruči svom sinu Anhelu da...

Fudbal -

Čim je saopštio da želi da završi fudbalsku karijeru u Rosario centralu, klubu u kom je napravio svoje prve fudbalske korake, proslavljeni argentinski fudbaler Anhel di Marija počeo je da dobija jezive pretnje smrću.

Na adresu njegove porodice u Argentini stigle su zastrašujuće poruke.

Lokalni huligani poručili su slavnom fudbaleru da neće moći da ga zaštiti ni Maksimilijano Puljaro, guverner provincije Santa Fe.

"Reci sinu Anhelu da ne pomišlja da se vrati u Rosario, jer će neko u vašoj porodici izgubiti život. Ni Puljaro vas neće spasiti", bila je jedna od poruka koju je dobio otac slavnog fudbalera.

"Mi ne ostavljamo poruke za sobom. Iza nas ostaju meci i leševi", pisalo je u morbidnoj poruci.

Di Marija za Rosario igrao od 2005. do 2007. godine, a onda je prešao u Benfiku. Kasnije je nastupao za Real Madrid, Mančester junajted, Pari Sen Žermen i Juventus. Ove sezone vratio se u Benfiku i igra sjajno - upsao je 15 golova i 11 asistencija.

Sjajni fudbaler je na Mundijalu u Kataru 2022. godine sa Argentinom postao šampion sveta.

Kurir sport/J.M.

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track