ALEKSANDAR MITROVIĆ NAPUSTIO SAUDIJSKU ARABIJU: Evo gde će se lečiti i oporaviti od povrede! Stigao je na dobro poznatu lokaciju!
Foto: Screenshot

važan igrač

ALEKSANDAR MITROVIĆ NAPUSTIO SAUDIJSKU ARABIJU: Evo gde će se lečiti i oporaviti od povrede! Stigao je na dobro poznatu lokaciju!

Fudbal -

Povreda zadnje lože Aleksandra Mitrovića, reprezentativca Srbije i fudbalera Al Hilala, izazvala je veliku pažnju u našoj zemlji.

Aleksandar Mitrović
foto: Screenshot

Posle detaljnih pregleda u Rijadu, koji su obavljeni na skeneru i magnetnoj rezonanci, Aleksandru Mitroviću je preporučeno da bude van terena u narednih četiri do šest nedelja.

Napadač srpske reprezentacije napustio je Al Hilal i Saudijsku Arabiju i došao u Srbiju, u Beograd. Tu će sa medicinskim timom FSS i ljudima u koje ima poverenja, Aleksandar Mitrović odlučiti kako će se lečiti. Da li će ostati u Srbiji, ili će pomoć potražiti u inostranstvu.

Aleksandru Mitroviću je na meču između Al Hilala i Al Šababa (4:3) pukao butni mišić, tačnije stradala mu je zadnja loža. Na nosilima je napustio teren, a posle nedelju dana lečenja u Rijadu, fudbaler je odlučio da dođe u Beograd.

Aleksandar Mitrović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Ukoliko lečenje i terapije prođu kako treba, Aleksandar Mitrović bi se na teren vratio sredinom maja. U Al Hilalu veruju da bi to moglo biti i ranije, kako bi pomogao klubu za finale Azijske Lige šampiona, koje je zakazano za polovinu i kraj maja (11. i 25.). Aleksandar Mitrović je ove sezone postigao 33 gola u svim takmičenjima i najproduktiviniji je fudbaler Al Hilala.

Selektor Dragan Stojković Piksi veruje da će popularni Mitar biti spreman da se priključi reprezentaciji Srbije 1. juna, kada je najavljeno okupljanje u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Kurir sport

04:08

Aleksandar Mitrović posle Bugarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track