OGROMAN SKANDAL DRMA REGION! Grupa HRVATSKIH PLJAČKAŠA opustošila kuću ZVEZDE Premijer lige - policija ih odmah uhapsila!
Foto: AP

pljačka

OGROMAN SKANDAL DRMA REGION! Grupa HRVATSKIH PLJAČKAŠA opustošila kuću ZVEZDE Premijer lige - policija ih odmah uhapsila!

Fudbal -

Iz Hrvatske nam stiže šokantne vesti. Naime, četvrorica hrvatskih državljana završili su iza rešetaka nakon što su optuženi da su opljačkali fudbalera Njukasla, Aleksandera Isaka.

Navodi se da su oni u kuću fudbalera upali 4. aprlila ove godine.

Hrvatski državljani su doputovali u Veliku Britaniju iz Italije, a u petak su lišeni slobode nakon što su ih policajci uhapsili u Zapadnom Midlendsu.

U trenutku pljačke, Isak nije bio kod kuće a Dejli Mejl je objavio da su osmunjičeni za zločin Jela Jovanović (42), Valentino Nikolov (31), Đakomo Nikolov (27) i Čarli Jovanović (23).

Britanski inspektor Šon Fordi je rekao:

- Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo da tolerišemo ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo da zaštitimo našu zajednicu i da uhapsimo za koje verujemo da su odgovorni - rekao je Fordi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track