KEJN BLISTA POSLE PLASMANA U POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA: Neverovatna pobeda! Napravili smo razliku uz podršku navijača
Foto: kolbert-press/Ulrich Gamel / imago sportfotodienst / Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

KEJN BLISTA POSLE PLASMANA U POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA: Neverovatna pobeda! Napravili smo razliku uz podršku navijača

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su večeras u Minhenu, u revanš utakmici četvrtfinala, pobedili Arsenal sa 1:0 (0:0).

Bajernu je jedan gol bio dovoljan da uđe u završnicu elitnog takmičenja, jer je prva utakimica pre sedam dana u Londonu završena nerešenim rezultatom 2:2.

Jedini pogodak postigao je u 63. minutu Džošua Kimih, koji je posle centaršuta Rafaela Gereira iskoristio loše postavljanje odbrambenih igrača Arsenala i udarcem glavom doneo je pobedu svom timu.

Napadač Hari Kejn nije krio oduševljenje.

"Neverovatna pobeda. Teška sezona za nas, morali smo da se borimo i povremeno pomučimo. Znali smo da je moguće da napravimo razliku uz podršku navijača. Bila je to teška utakmica, tesna. Sjajan gol Josue Kimiha. Ulazak u polufinale je velika stvar, uživaćemo u tome", kaže Kejn.

Bajern, Hari Kejn
foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Golgeter Bajerna je opisak kako je njegov tim došao do prolaza.

"U ovakvim tipovima utakmica prvo poluvreme je uvek nekako stegnuto. Rekli smo na poluvremenu da želimo da dignemo tempo, da budemo agresivniji. Imali smo par stativa i mogli smo sebi da olakšamo, ali ove utakmice su uvek teške, treba nekako proći kroz njih", dodao je Kejn.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track