NAVIJAČI PARTIZANA IMAJU RAZLOGA ZA RADOST: Ivica Kralj pomenuo Saldanju i Jovanovića! Evo, kakve su šanse da zaigraju u derbiju!
Foto: Nemanja Nikolić

vesti iz humske

NAVIJAČI PARTIZANA IMAJU RAZLOGA ZA RADOST: Ivica Kralj pomenuo Saldanju i Jovanovića! Evo, kakve su šanse da zaigraju u derbiju!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u subotu prvenstveni "večiti derbi", a onda i u sredu međusobni duel u polufinalu Kupa Srbije.

Piter Olajinka, Mateus Saldanja
foto: www.crvenazvezdafk.com

Oba kluba se spremaju u tišini, za start u plej-ofu Superlige i za važnu utakmicu najmasovnijeg takmičenja u Srbiji. Crvena zvezda je u komotnoj situaciji, posebno u prvenstvu, jer ima sedam bodova više u odnosu na Partizan.

Što se tiče igračkog kadra, trener Crvene zvezde Vladan Milojević trebalo bi da na raspolaganju ima sve igrače za prvi derbi u subotu. Sa druge strane, Igor Duljaj ima problema, jer su mu dvojica ključnih igrača povređeni.

Aleksandar Jovanović, Partizan, FK Partizan, Crvena zvezda, FK Crvena zvezda, Osman Bukari
foto: Starsport

Napadač Mateus Saldanja van takmičarskog pogona je od 9. marta i poslednjeg derbija, koji je na Marakani završen rezultatom 2:2. U prošlom kolu, u porazu Partizana od Čukaričkog povredio se golman Aleksandar Jovanović. Obojica su na specijalnim tretmanima, kako bi bili spremni za subotu.

- Jovanovićeva povreda nije naivna, po ceo dan je na terapiji. Verujem da će da bude u timu - rekao je sportski direktor Partizana Ivica Kralj za Žurnal, a onda se dotakao i zdravstvenog stanja Mateusa Saldanje:

- Trenira normalno, verovatno će da igra. Sad – koliko minuta...

Kurir sport/Sportski žurnal

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track