"O ČEMU SE OVDE RADI? ZAŠTO?" Sećate li se Crnogorca koji se sklonio da protivnik postigne gol: Sada je drakonski kažnjen (VIDEO)
Foto: Screenshot

Suspendovan

"O ČEMU SE OVDE RADI? ZAŠTO?" Sećate li se Crnogorca koji se sklonio da protivnik postigne gol: Sada je drakonski kažnjen (VIDEO)

Fudbal -

Zvonko Ceklić, fudbaler Mladosti iz Podgorice, kažnjen je sa 18 meseci suspenzije od Fudbalskog saveza Crne Gore i FIFA.

Cekić u žižu javnosti došao u februaru ove godine na utakmici između Mladosti i Dečića koju su gosti dobili sa 3:0.

U finišu prvog poluvremena pri rezultatu 0:0 Ceklić se prosto sklonio u situaciji kada je fudbaler Dečića Bojan Matić bio u napadu. Ceklić je bukvalno sklonio nogu, poskočio i omogućio da lopta nesmetano prođe pored njega i završi u mreži.

I komentator meča, kao i fanovi fudbala posle toga, nisu mogli da sakriju nevericu onim što su videli.

"Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovde radi? Zašto?", pitao se komentator.

"Ako ste se pitali kako neko završi svoju karijeru u jednom potezu, evo podsećanja. Zvonko Ceklić ima 25 godina i pauziraće 18 meseci nakon suspenzije FSCG i FIFA. Po svom ili nečijem nalogu, crnogorska liga je postala predmet sprdnje u regionu i Evropi. A nije da smo bili neki nivo i pre, ali granice se pomeraju", objavio je tamošnji CG Sport.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track