PRAZNIK FUDBALA U GRADU POD BAGDALOM: Napredak sutra dočekuje Crvenu zvezdu u plej-ofu
Foto: FK Napredak

Super liga Srbije

PRAZNIK FUDBALA U GRADU POD BAGDALOM: Napredak sutra dočekuje Crvenu zvezdu u plej-ofu

Fudbal -

Napredak u poslednjoj utakmici u ovom šampionatu, sutra od 19 časova, na stadionu “Mladost” dočekuje Crvenu zvezdu.

-Dolazi nam Crvena zvezda, to je praznik fudbala, ne samo za navijače pod Bagdalom, već za ovaj deo Srbije. Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, a pre svega bi pozvao Kruševljane na stadion, da podrže ovu našu podmlađenu ekipu, kako bi pružili što bolju partiju. Imamo kadrovskih problema, posle utakmice sa Vojvodinom ne možemo da računamo na Nikolu Marinkovića i Filipa Krstića, ali ko istrči na teren, taj je najbolji. Čeka nas jedna lepa utakmica, Zvezda je rasterećena, već je osvojila titulu. I mi smo ostvarili naš cilj i opet ćemo igrati sa podmlađenim timom. Priželjkujem što više golova, da publika može da uživa. Rekao sam u svlačionici – momci ovo je praznik, biće na tribinama sedam – osam hiljada navijača, izađite na teren i uživajte, izjavio je na konferenciji za medije šef stručnog štaba Ivan Stefanović.

Velike utakmice su šansa za isticanje kvaliteta i afirmaciju mladih igrača.

-Ekipa je izvukla pouke iz prethodne utakmice sa Vojvodinom, odreagovala na prethodnih nekoliko treninga na najbolji mogući način i shodno tome imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu, iako se zna ko je favorit. Dajemo sebi za pravo da na terenu prikažemo najbolje što možemo i uživamo pred velikim brojem navijača, koji će, verujem da nas nose, kao na prethodnim utakmicam, kazao je napadač Slobodan Stanojlović.

POČELA PRODAJA KARATA

Prodaja karata za ovu utakmicu počela je danas od 10 časova. Glavna biletarnica, na ulazu na stadion, je otvorena od 10 do 17 časova, a u četvrtak od 10 časova, pa do početka utakmice. Biletarnice na tribinama Zapad 2, Istok, Sever i Jug, biće otvorene u četvrtak od 17 časova.

Cene su iste, kao godinama unazad: Sever – 200 dinara Jug – 400 dinara Istok – 500 dinara Zapad 1 – 600 dinara Zapad 2 – 700 dinara

Prema rečima Sanje Milutinović, PR Napretka, ovaj susret je proglašen utakmicom visokom rizika od strane nadležnih, kao i uvek kada u Kruševcu gostuju Crvena zvezda i Partizan, pa svi, uključujući i decu mlađu od osam godina, moraju da imaju kartu. Svaka ulaznica je i polisa osiguranja, pa je neophodno sačuvati je do izlaska sa stadiona, jer svi vlasnici su osigurani kod Kompanije Dunav.

Da bi se izbegle gužve i svi mogli da uđu na tribine pre početka utakmice, preporuka za navijače iz Kruševca je da ulaznicu nabave na vreme. Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice.

Ž. Milenković / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track