ŠOK SCENA U ZAGREBU! Najbolji igrač Dinama uzeo mikrofon i ODBRUSIO svojim navijačima - TIŠINA! Usledile uvrede i salve zvižduka!
Foto: Printscreen

hladan tuš

ŠOK SCENA U ZAGREBU! Najbolji igrač Dinama uzeo mikrofon i ODBRUSIO svojim navijačima - TIŠINA! Usledile uvrede i salve zvižduka!

Fudbal -

Šokantna scena obeležila je šampionsku proslavu zagrebačkog Dinama na Trgu bana Jelačića

Navijačima Dinama iz Zagreba nije se svideo govor najboljeg igrača hrvatskog kluba Bruna Petkovića na proslavi šampionske titule.

Dinamo iz Zagreba već dvije decenije ima apsolutnu dominaciju u hrvatskom fudbalu, a to je potvrdio osvajanjem nove titule šampiona Hrvatske, ukupno 25. u klupskoj istoriji.

U nedelju uveče fudbaleri Dinama na Trgu bana Jelačića u centru Zagreba slavili su duplu krunu sa svojim navijačima, a veliku senku na šampionsku proslavu bacila je jedna šokantna scena.

Zbog svog govora najbolji igrač Dinama, reprezentativac Hrvatske Bruno Petković, zaradio je uvrede i zvižduke od svojih navijača.

Igrači su izlazili jedan po jedan i držali govoru, a u jednom trenutku mikrofon je uzeo i Bruno Petković. Nakon gromoglasnih ovacija usledio je "hladan tuš".

Reprezentativac Hrvatske je zamolio navijače da se utišaju.

"Tišina", rekao je Petković.

Petković je rešio da se zahvali bivšem predsedniku kluba Mirku Baršiću i smenjenoj predsednici Uprave Vlatki Peras, pa se raspoloženje među navijačima momentalno promenilo.

"Jedan pozdrav za gospodina sa kojim nisam imao dodir i nismo bili dobri, ali je dao za Dinamo puno - Mirko Baršić. Drugi pozdrav za damu koja je Dinamu dala više od dvadesetak godina, za Vlatku Peras. Pozivam navijače Dinama da budu gospoda i da im se zahvale na svemu što su uradili za Dinamo", rekao je Petković.

Njegov govor razbesneo je navijače Dinama. Dobio je žestoke zvižduke i uvrede zbog svojih reči.

Kurir sport/J.M.

01:41

Mere bezbednosti pred utakmicu Dinamo - Aek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track