Stojković slomio rame

Stojković slomio rame

Fudbal -
Golman Partizana doživeo tešku povredu posle sudara sa napadačem Javora Ifeanijem

BEOGRAD - Golman Partizana i reprezentacije Srbije Vladimir Stojković doživeo je tešku povredu na meču 8. kola Jelen Superlige protiv Javora. Čuvar mreže crno-belih slomio je rame u sudaru sa Ifeanijem Onjilovom, napadačem Ivanjičana u 31. minutu igre.

http://www.youtube.com/watch?v=o80FKLo2T1E

Stojkovića su kola hitne pomoći prevezla u bolnicu, a on se pred kraj meča vratio na stadion u Humsku, gde je doživeo ovacije od strane navijača Partizana.

Stojkovića sasvim sigurno očekuje duža pauza, što će stvoriti dosta glavobolja Vladimiru Vermezoviću i Siniši Mihajloviću.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović potvrdio je večeras da je za povređenog golmana Vladimira Stojkovića završena polusezona i da će se prvom timu priključiti Živko Živković iz Teleoptika.

Stojković je povredio rame na večerašnjem meču sa Javorom, na kojem je Partizan slavio sa 2:1 i vratio se na prvo mesto na tabeli.

Golman crno-belih i reprezentacije stradao je u duelu sa Nigerijcem Onijlom Ifeanijem u 34. minutu, a zamenio ga je Nikola Petrović.

"Stojković će biti van terena mesec, mesec i po dana i za njega je gotova ova polusezona. Vratićemo iz Teleoptika Živka Živkovića, jer nam je sada neophodan golman", kazao je Vermezović novinarima posle meča.

Ifeani je zbog starta na Stojkoviću dobio žuti karton, a kasnije je zaradio i isključenje zbog simuliranja penala.

"Nisam video da li je bio penal kod pada Ifeanija, ali mislim da je trebalo da bude isključen još u prvom poluvremenu kada je povredio Stojkovića", istakao je šef struke Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track