Ronaldo ne igra u kvalifikacijama za SP?

Ronaldo ne igra u kvalifikacijama za SP?

Fudbal -
Napadač madridskog Reala u 64. minutu susreta nezgodno je pao i sa vidnim grimasama stezao je rame dok je sedeo na terenu, ali je ipak završio utakmicu

MADRID - Napadač madridskog Reala Kristijano Ronaldo uganuo je rame na sinoćnjem prvenstvenom derbiju protiv Barselone (2:2) i njegov nastup za reprezentaciju Portugalije u predstojećim kvalifikacionim mečevima za prvenstvo sveta je pod znakom pitanja.

Ronaldo, koji je postigao oba gola za svoj tim na "Nou Kampu", u 64. minutu susreta nezgodno je pao i sa vidnim grimasama stezao je rame dok je sedeo na terenu, ali je ipak završio utakmicu.

"Kristijano je uganuo levo rame i stanje njegove povrede biće poznato nakon detaljnih lekarskih pregleda", saopštio je španski "kraljevski klub".

Real Madrid se nada da će Portugalska fudbalska federacija "prihvatiti medicinsku izjavu u vezi Ronaldove povrede" , preneo je sportski dnevnik As.

U okviru F grupe kvalifikacija za Mundijal 2014. u Brazilu Portugalija 12. oktobra gostuje u Moskvi reprezentaciji Rusije, a četiri dana kasnije u Portu dočekuje Severnu Irsku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track