Nenad Milijaš: Sve nas je sramota

Intervju, Nenad Milijaš kapiten Crvene zvezde - Katastrofalno izdanje

Nenad Milijaš: Sve nas je sramota

Fudbal -
U Subotici smo izgledali kao gomila veterana. Tako više nikad ne smemo da igramo

Bili prvi samo četiri dana.Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš (29) kaže da niko od fudbalera ne sme da traži, niti će tražiti opravdanje za sraman poraz od subotičkog Spartaka. Crveno-beli su se vratili u Beograd kao pokisli miševi, s tri komada u mreži. Lidersku poziciju u Superligi čekali su 712 dana, a onda je, posle samo četiri dana, prepustili Partizanu.♦ Zašto su svi fudbaleri Crvene zvezde odigrali tako katastrofalno i jadno protiv Spartaka?- Nisam mogao da nas prepoznam! Bolan i težak poraz smo doživeli u Subotici. Izgubili smo tri važna boda. Sramota me je kako smo odigrali - rekao je za Kurir Nenad Milijaš. Opšti utisak je da su svi koji su nosili dres Zvezde u Subotici izgledali kao veterani. Zašto?- Jeste! Tako je! Žao mi je što smo se tako pokazali, mnogo mi je žao. Nijedan meč više tako ne smemo da odigramo. Ali... Dugo je prvenstvo. Nećemo samo mi gubiti bodove. Ima li opravdanja za taj poraz?- Način na koji smo izgubili u Subotici treba sve da nas zabrine. Ali neću da tražim izgovore zašto smo tako odigrali. Jedino naše opravdanje mora biti to da u narednim mečevima pobeđujemo. Samo tako možemo da se iskupimo. Kako si ti kao kapiten podneo poraz?- Vrlo teško! Ali trener Janković nam je rekao da je sutra novi dan. Jedva čekam narednu utakmicu, da pobedim... Da li bi bilo bolje da ste u ponedeljak i utorak trenirali umesto što imate dva slobodna dana?- To je pitanje za trenera. Najbolje bi bilo da danas igramo novu utakmicu, da zaboravimo sramotu. Meni teško padaju i dve nedelje pauze koje slede. Može li Zvezda da osvoji titulu?- Verujem u ovu ekipu i osvajanje titule. Da nije tako, ne bih se ni vraćao!

Dimitrijević i Saigrači nemoćni protiv „golubova“
Dimitrijević i Saigrači nemoćni protiv „golubova“

Neće biti novčanih kazniFudbaleri Crvene zvezde neće biti finansijski kažnjeni za blamažu u Subotici. Uprava kluba nije ni razmišljala da kazni igrače, kojima iovako duguje nekoliko plata. Poslednju uplatu imali su nekoliko dana pred utakmicu u Subotici, pa je prosto neverovatno kako i pored toga nisu našli motiv za bolju igru.

Tviter nije pogrešioDa li je istina da si se preko Tvitera izvinio Delijama?- Nemam nalog na Tviteru, ali me je prijatelj obavestio šta se pojavilo. Ko god je napisao u moje ime da se izvinjavam Delijama i da se sramna igra iz Subotice neće ponoviti, nije pogrešio - istakao je Milijaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track