NEMA STRAHA: Belgijanci su favoriti, al’ zamalo!

Ne plaše se

NEMA STRAHA: Belgijanci su favoriti, al’ zamalo!

Fudbal -
Srpski igrači ne priznaju da su Belgijanci bolji na terenu. Biševac: Hrvat Lovren mi je rekao da nisu bili ništa posebno

Nisu tako strašni.Belgija zaslužuje ulogu favorita, što za najiskusnije igrače reprezentacije Srbije Milana Biševca i Zorana Tošića neće imati naročitu važnost kad sudija u petak uveče na Marakani da znak za početak utakmice. Uprkos dolasku skupih i velikih zvezda iz belgijskog nacionalnog tima na duel u Beograd, „orlovi“ veruju da mogu doći do tri boda, jer protivnik i dalje nije jak kolektiv.- Nema potrebe da se ističe za koje klubove igraju i koliko vrede na tržištu. Mi igrači najbolje znamo da sve te priče postaju nebitne kad počne meč. Analiziramo ih korak po korak, svakog dana ih upoznajemo sve bolje, ali smo najviše okrenuti sebi - rekao je Tošić.Prva uputstva o Belgijancima Biševac je dobio od svog saigrača iz Liona, Hrvata Dejana Lovrena.- Pričao mi je Lovren o njihovoj utakmici i rekao mi je da nisu bili ništa posebno. I dalje su jači individualno nego kao tim. Bez obzira na sve, bili su favoriti i pre takmičenja, isto mislim i sada. To nas ne plaši, igramo na našem terenu s puno samopouzdanja i treba da ostanemo mirni - tvrdi Biševac.Dvojica „dežurnih krivaca“ srpskog fudbala, Tomislav Karadžić i Vladimir Stojković, svako iz svog razloga neće biti na Marakani u petak uveče, pa „zviždači“ mogu da se koncentrišu samo na teren i podršku našoj ekipi.- Samo uz podršku navijača možemo zajedno da idemo do Brazila. Nadam se da ćemo s tribina dobiti taj vetar u leđa - istakao je Tošić.

Bojan Jorgačević ponovo među „orlovima“
Bojan Jorgačević ponovo među „orlovima“

Nemojte zviždati himni Belgije!Stefan Šćepović nije prošao u Brižu, a novu priliku da se predstavi Belgijancima imaće njegov brat Marko.- Moj brat nije dobio pravu priliku u Belgiji, tako da mi je dodatni motiv da im se revanširam u njegovo ime. Nadam se pobedi, a ako mi se ukaže prilika, učiniću sve da se odužim selektoru na poverenju i lepim rečima, koje su mi mnogo značile dok sam se oporavljao od povrede. Apelovao bih još na navijače da ne zvižde himni Belgije - rekao je Marko Šćepović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track