Karte za Inter i Rubin od ponedeljka

Liga Evrope

Karte za Inter i Rubin od ponedeljka

Fudbal -
Cena pojedinačne karte za južnu i severnu tribinu je 800, za bočne delove istoka i zapada iznosi 2.000, dok je za centralne delove te dve tribine 2.500 dinara

Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmice koje će fudbalski klub Partizan na svom stadionu igrati protiv Intera i Rubina u Ligi Evrope počeće 15. oktobra.

Cena pojedinačne karte za južnu i severnu tribinu je 800, za bočne delove istoka i zapada iznosi 2.000, dok je za centralne delove te dve tribine 2.500 dinara.Prilikom kupovine, kako se navodi u saopštenju “crno-belih”, navijači će morati da pokažu na uvid neki identifikacioni dokument sa slikom, a jedna osoba može kupini najviše četiri ulaznice.

Ulaznice će moći da se kupe preko Tiketlajna (TicketLine), na blagajni u ulici Gavrila Pricipa broj 7 radnim danima od 9.00 do 19.00 i subotom od 10.00 do 18.00, kao i telefonom i putem internet sajta www.tiketline.rs.

Partizan će dočekati Inter 8. novembra, dok će meč sa Rubinom igrati na stadionu u Humskoj 6. decembra. Obe utakmice počeće u 21.05.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track