Drogba i Anelka u šetnji zbog neisplaćenih plata

Protest

Drogba i Anelka u šetnji zbog neisplaćenih plata

Fudbal -
Drogbi i Anelki, koji su došli u klub za ogromne sume novca, a kao deo milionskog fudbalskog projekta, nije padalo na pamet da treniraju, dok im na račun ne legnu zaostale plate

Zbog problema u Kini, Drogba i Anelka su pred povratkom u Evropu. Eskalacija finansijskih problema Šangaja, čiji je vlasnik pre nekoliko nedelja najavio da će se povući, usledila je minulih dana, kada su fudbaleri ovog kineskog kluba predvođeni Drogbom i Anelkom umesto da treniraju, iz protesta šetali po terenu zbog kašnjenja plata!

Drogbi i Anelki, koji su došli u klub za ogromne sume novca, a kao deo milionskog fudbalskog projekta, nije padalo na pamet da treniraju, dok im na račun ne legnu zaostale plate. Kako prenose tamošnji mediji, navodno je glavni invenstitor kluba zapretio da će igračima uskratiti plate ukoliko mu ne bude odobreno većinsko vlasništvo nad klubom. Međutim, nije jasno da li je pretnja bila razlog neisplaćenih zarada.

Šangaj u subotu očekuje meč sa Čangčunom u tamošnjem šampionatu, a portparol kluba uverava da će utakmica biti odigrana, jer će spor do tada biti okončan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track