Alegri ostaje bez posla ako ne pobedi Đenovu

Ultimatum

Alegri ostaje bez posla ako ne pobedi Đenovu

Fudbal -
Alegrijevu poziciju u klubu ugrožava i činjenica da se predsednik Milana Silvio Berluskoni neće ponovo kandidovati za mesto italijanskog premijera, što će mu omogućiti da se više posveti dešavanjima u klubu

Aktuelni trener fudbalera Milana, Masimilijano Alegri, verovatno će ostati bez posla ako njegov tim ne ostvari pobedu protiv Đenove za vikend.Alegrijevu poziciju u klubu ugrožava i činjenica da se predsednik Milana Silvio Berluskoni neće ponovo kandidovati za mesto italijanskog premijera, što će mu omogućiti da se više posveti dešavanjima u klubu koji ove sezone igra ispod svih očekivanja.

Nakon izgubljenih pet od osam mečeva Serije A ove sezone, što je najgori start slavnog kluba u poslednjih 71 godinu, kriza Milana produbljena je porazom od Malage rezultatom 1:0, u 3. kolu C grupe Lige šampiona.

Mediji ističu da će Alegri biti otpušten ukoliko Milan u prvenstvenoj utakmici u subotu kod kuće ne pobedi Đenovu, a da je njegov pomoćnik Mauro Tasoti spreman da preuzme posao. Kao moguća zamena pominje se još i bivši istaknuti igrač tog kluba, Holanđanin Frank Rajkard.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track