Skaut: Nastasić je talentovan, ali...
Foto: REUTERS

Prati ga Siti

Skaut: Nastasić je talentovan, ali...

Fudbal -
Greguči je potvrdio da je Siti zaintersovan za još jednog bivšeg igrača Partizana, a sada napadača Fiorentina Stevana Jovetića

Skaut za mlade igrače u Mančester Sitiju Andjelo Greguči rekao je da je srpski reprezentativac Matija Nastasić talentovan fudbaler.

On je međutim dodao da je još rano davati prognoze kada je u pitanju njegova budućnost u timu aktuelnog prvaka Premijer lige.

"Nisam neko ko brzo donosi odluke, tako da ni sada posle samo nekoliko meseci neću reći da je reč o igraču šampionskog potencijala. Moramo da sačekamo i vidimo da li Nastasić može da napravi karijeru u klubu. Defentivno ima talenta, ali svako poređenje sa drugim igračima može da ugrozi njegov napredak", rekao je za italijanske medije Greguči.

On je potvrdio da je Siti zaintersovan za još jednog bivšeg igrača Partizana, a sada napadača Fiorentina Stevana Jovetića.

"Nema šta da krijemo, Jovetić je na našoj listi želja. On je sjajan fudbaler, ali ja nisam prava osoba da odgovorim da li će će uskoro obući dres Mančestera", dodao je Greguči.

Nastasić je ovog leta iz Fiorentine prešao u Siti, dok je u suprotnom pravcu otišao crnogorski reprezentativac Stefan Savić, a prema pisanju britanskih medija ovaj transfer iznosio je 12,5 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track