Vermezović: Nema para, ne mogu da motivišem igrače
Foto: BETA

Kamioni i avioni

Vermezović: Nema para, ne mogu da motivišem igrače

Fudbal -
Trener Partizana izjavio da su igrači nezadovoljni jer ne dobijaju redovno platu

BEOGRAD - Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je da je finansijska situacija u klubu iz Humske teška i da je očigledno nezadovoljstvo igrača zbog toga. Vermezović je dodao da zbog toga ne zna kako da motiviše igrače i da je to jedan od uzroka poraza u Kupu Srbije od Borca.

"Svi smo svesni teške finansijske situacije u klubu. Imali su nedavno sastanak sa direktorom Ljubišom Tumbakovićem. Nemam neke posebne mehanizme da ih motivišem u tim situacijama. Ja im uvek kažem "Deco, aj da mi obavimo naš deo posla, pa onda da mislimo o drugim stvarima". Video sam da im je to opterećenje. Oni u Milanu nisu izašli u grad da kupe nešto već su ostali u hotelu"

Vermezović ima problem više. Svestan je da je teško objasniti mlađima da budu na zemlji, pored svih priča koje ih okružuju.

"Nećemo da se pravimo nemušti i da zabadamo glavu u pesak. Pojedinci koriste priliku da im pune glavu avionima i kamionima. Uvek im kažem da u situacijama kada im pričaju kako vrede tri ili četiri miliona odgovore "u redu, donesite nam taj novac odmah i nema problema". Podsvest njihova je čudo. Kada uđu u situaciju uvek pokušavaju da našu krivca u drugima. Onog trenutka kada shvate "ja sam, nije to to i slično" biće dokaz da razumeju", rekao je Vladimir Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track