Mesi dobio sina, al' stvarno

Postao tata

Mesi dobio sina, al' stvarno

Fudbal -
Najbolji fudbaler Barselone Argentinac Lionel Mesi je i definitivno postao otac, pošto je njegova devojka Antonela Rokuco na svet donela Tijaga

Najbolji fudbaler Barselone Argentinac Lionel Mesi je i definitivno postao otac, pošto je njegova devojka Antonela Rokuco na svet donela Tijaga.

"Danas sam najsrećniji čovek na svetu, rodio mi se sin. Zahvaljujem se Bogu na ovom poklonu i svima koji su nam pružali podršku, posebno mojoj porodici", napisao je Mesi na Fejsbuku.

Prvu čestitku reprezentativac Argentine dobio je od saigrača iz Barselone Andresa Inijeste."Mnogo sreće za Antonelu i Lea. Čestitam. Srećan sam jer je sve prošlo dobro", napisao je na Inijesta na Tviteru.Trener Barselona Tito Vilanova rekao je da očekuje da će Mesi biti spreman za utakmicu 10. kola španske Primere protiv Selte."Leo nije trenirao, ali će sutra igrati. Očekujemo da sve prođe u najboljem redu i da dođe. To što danas nije bio na treningu ne znači da ćemo menjati naše planove", rekao je Vilanova.

Podsećamo, da je pre nešto manje od mesec dana, jedan španski portal obajvio vest da je Mesi postao otac. Sve je u toj informaciji bilo tačno, soim meseca trudnoće srećne majke, koja se tek sada zaista porodila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track