Remi Čelsija, Junajted na tronu

Premijer liga

Remi Čelsija, Junajted na tronu

Fudbal -
Imao je Čelsi protiv Svonsija vođstvo od 61. minuta, kada je protivničku mrežu zatresao Viktor Mozes, ali je veliki bod domaćinu doneo Pablo Ernandez dva minuta pre kraja meča.

Fudbaleri Čelsija odigrali su protiv domaćeg Svonsija nerešeno 1:1 u 10. kolu Premijer lige i propustili priliku da se vrate na lidersku poziciju na tabeli. Imao je Čelsi vođstvo od 61. minutu, kada je protivničku mrežu zatresao Viktor Mozes, ali je veliki bod domaćinu doneo Pablo Ernandez dva minuta pre kraja meča.

Ranije danas u velikom derbiju, do ovog kola drugoplasirani Mančester Junajted je savladao Arsenal sa 2:1 na Old Trafordu i "zaseo" na prvo mesto na tabeli.

Šampion Engleske Mančester Siti ponovo se okliznuo, odigrao je bez golova sa Vest Hemom u Londonu. Siti prvi put nije postigao gol posle 15 utakmica, i propustio šansu da se na prvo mestu izjednači sa gradskim rivalom Junajtedom.

Reprezentativac Srbije Matija Nastasić odigrao je svih 90 minuta za ekipu Sitija, dok je Aleksandar Kolarov proveo ceo meč na klupi.

Veliko iznenađenje napravio je Vigan, koji je u gostima pobedio londonski Totenhem sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Ben Votson u 56. minutu.Everton je na gostovanju Fulamu osvojio bod posle velikog preokreta i dva pogotka belgijskog internacionalca Maruana Felainija. Da Fulam ipak ne ostane kratkih rukava potrudio se Sidvel koji je izjednačio u poslednjim trenucima meča.Važan trijumf u borbi za opstanak ostvarila je Aston Vila koja je golom Gabrijela Agbonlahora stigla do bodova na gostovanju u Sanderlendu.Rezultati i strelci u 10. kolu:

Mančester Junajted - Arsenal 2:1

(Van Persi 3, Evra 67 - Kazorla 90)

Svonsi - Čelsi 1:1

(Ernandez 88 - Mozes 61)

Fulam - Everton 2:2

(Hauard 7. autogol, Sidvel 90 - Felaini 55, 72)

Norič - Stouk 1:0

(Džonson 44)

Sanderlend - Aston Vila 0:1

(Agbonlahor 57)

Totenhem - Vigan 0:1

(Votson 56)

Vest Hem - Mančester Siti 0:0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track