DEN TANA: U vreme Piksija mafijaši su pištoljima tražili novac od Zvezde

Kriza

DEN TANA: U vreme Piksija mafijaši su pištoljima tražili novac od Zvezde

Fudbal -
U vreme predsedavanja Dragana Stojkovića Piksija fudbaleri bili štićenici agenata i mafijaša koji su dolazili i pištoljima tražili novac od Zvezde.

BEOGRAD - Bivši predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dobrivoje Tanasijević - Den Tana, izjavio je da su u vreme predsedavanja Dragana Stojkovića Piksija fudbaleri bili štićenici agenata i mafijaša koji su dolazili i pištoljima tražili novac od Zvezde.

"Od vremena Dragana Džajića sam bio u rukovodstvu, a posle njegovog odlaska predsednici su se menjali kao na traci i to je, takođe, jedan od uzroka krize, jer niko u radu nije imao potreban kontinuitet, ni vreme da pokuša da ostvari zamisli. Kada se kandidovao Dragan Stojković, dobronamerno sam ga savetovao da ne preuzima tu "tešku" ulogu. Pokazala se moja tvrdnja da nije biznismen. Čim se suočio s prvom teškom situacijom, odnosno zatečenim dugom od 11 miliona evra, odlučio je da rasproda igrače, i pored osvojene dve duple krune. Fudbaleri su bili štićenici agenata i mafijaša koji su dolazili i pištoljima kasnije tražili novac, a Zvezda nije imala toliku korist", rekao je Den Tana.

Bivši prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana dodao je da je po dolasku na čelo kluba zatekao dug od 19 miliona evra.

"Posle Stojkovića je došao Toplica Spasojević, a posle samo godinu dana morao sam da preuzmem "vruć krompir" - vođenje kluba, i dug koji je dostigao 19.164.000 evra!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track