Tole: Vesić stoji iza protesta Delija

Prozivka

Tole: Vesić stoji iza protesta Delija

Fudbal -
Prvi čovek srpskog fudbala prozvao Gorana Vesića zbog protesta navijača Crvene zvezde

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da iza protesta navijača Crvene zvezde stoji savetnik predsednika Vladana Lukića Goran Vesić.

"Delije" su u sredu uveče došle ispred sedišta FSS kako bi protestvovali protiv rukovodstva saveza i Karadžića. Prvi čovek srpskog fudbala postavio je nekoliko pitanja rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana i dodao da ga ne bi iznenadila podrška Vesiću.

"„Video sam transparent koji je organizovan protiv mene, ali u svakom slučaju i ja imam neka pitanja za gospodu iz Crvene zvezde. Zašto ne objasne urušavanje jednog velikog fudbalskog giganta? Zašto je klub doveden u najtežu poziciju od njegovog postanka? Zašto su stvoreni dugovi od više desetina miliona evra? Dakle, mnogo pitanja a nijedan odgovor."

Karadžić smatra da iza svega stoji Goran Vesić.

"Neće me iznenaditi ako se uskoro pojavi transparent ’Vesiću majstore’. Ja sam miran, a ti ljudi ako imaju i malo morala, trebaju da se stide. To je moj odgovor na jučerašnji transparent ispred Fudbalskog saveza Srbije“, rekao je predsednik FSS Tomislav Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track