Bata Kan Kan među 10 najkontraverznijih predsednika

Interesantno

Bata Kan Kan među 10 najkontraverznijih predsednika

Fudbal -
U izboru sajta www.whoateallthepies.tv prvi čovek Vojvodine je zbog svog fizičkog izgleda i ekscentričnog oblačenja uvršćen u društvo Aurelija de Laurentisa, Sema Hamama, Lućana Gaućija, Mauricija Zamparinija i neprikosnovenog Zdravka Mamića

Engleski internet portal „Who Ate All The Pies“ je napravio izbor zanimljiv izbor najkonktroverznijih vlasnika fudbalskih klubova u Evropi. Uvršćeni su predsednici, vlasnici, direktori, a zanimljivo je da se slavni Silvio Berluskoni nije našao u Top 10.

Među deset se našao i jedan sportski neimar iz Srbije – čelnik Vojvodine Ratko Butorović! On je svrstan na šesto mesto najluđih fudbalskih funkcionera današnjice. Bata Kan Kan je pažnju Engleza privukao svojim fizičkim izgledom i ekscentričnim načinom oblačenja. I dok su za sve kandidate imali detaljno objašnjenje zašto se oni tu našli, podsetivši na neke ranije njihove incidente i skandale, Englezi su za Butorovića imali kratko objašnjenje:

„Pobogu, pogledajte kako samo izgleda?! Slobodno pregledajte Ratkove slike na Guglu“

Na prvom mestu najluđih je neprikosnoveni Zdravko Mamić iz zagrebačkog Dinama kojem su jedva uspeli da pobroje sve skandale koje je napravio. Potom slede Aurelio de Laurentis (Napoli), Sem Hamam (Vimbldon/Kardif), Lućano Gaući (Peruđa), Ken Bejts (Čelsi/Lids), pa ide pomenuti pokenuti Butorović, sedmi je Zamparini (Palermo), osmi Spineli (Livorno), deveti Rejnolds (Darlington) i deseti je Ričardson (Donkaster).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track