Tumbaković: Medo ne igraj za sebe

Kritika

Tumbaković: Medo ne igraj za sebe

Fudbal -
Nije tajna da je Medo letos želeo da napusti Partizan pošto mu klub do dana današnjeg nije izašao u susret i povećao mu platu na 420.000 evra

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković bez ustezanja je govorio o Medi Kamari, fudbaleru crno-belih koji u poslednje vreme igra ispod svojih mogućnosti.

Nije tajna da je Medo letos želeo da napusti Partizan pošto mu klub do dana današnjeg nije izašao u susret i povećao mu platu na 420.000 evra.

"Hteli smo da izgradimo korektan odnos, ponudili smo mu novi ugovor, smatrajući da nam je takav profil igrača potreban, ali saradnja nije dvosmerna. Medo je i protiv Intera igrao za sebe, ne za tim. Ne znam šta bi Partizan više mogao da mu ponudi, od njega zavisi hoće li prihvatiti uslove. Brzo ćemo doneti odluku o njegovom statusu“, rekao je Tumbaković.

Trener Vladimir Vermezović je bio razočaran njegovom partijom u četvrtak protiv Intera i činjenicom da je bio jedini krivac prvog gola nero-azura te ga je potom izveo iz igre. Kamara je na to odgovorio nepojavljivanjem na treningu u petakm, uz SMS obrazloženje da se "ne oseća dobro".

"Čudnog je mentaliteta, možda on ne razume nas, ali samo od njega zavisi hoće li igrati“, rekao je Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track