Ko će sad gledati Partizan?
Foto: KURIR

Muka pregolema

Ko će sad gledati Partizan?

Fudbal -
Partizanu su tribine ionako prazne, a meč protiv Rubina u Ligi Evrope igra se istog dana kad u Pioniru gostuju košarkaši Barselone

Potrebne su promene.Poseta na Partizanovim utakmicama ponižavajuće je mala, a prosek donekle popravljaju evropski mečevi. Tako je na meču protiv Intera bilo oko 20.000 gledalaca, a na susretu poslednjeg kola Lige Evrope, kad će u Humsku doći Rubin, teško da će ih biti više od 5.000. Razlog je jednostavan - isti dan košarkaši Partizana u Pioniru dočekuju Barselonu u okviru Evrolige, pa je logično da će većina pristalica crno-belih otići na meč sa Kataloncima.Čak i ukoliko se zanemare vremenski uslovi i pretpostavka da će tog 6. decembra temperatura u Beogradu verovatno biti ispod nule, nije teško zaključiti zašto većina navijača Partizana razmišlja na ovaj način. Fudbaleri su izgubili sve šanse da se plasiraju u dalji tok takmičenja, ekipa igra veoma slabo, ponašanje rukovodstva kluba s predsednikom Draganom Đurićem na čelu i njihove izjave su iritirajući, pa i ono malo gledalaca koji dođu traže odlazak uprave, a ima i onih koji zahtevaju smenu trenera Vermezovića.Atmosfera u srpskom šampionu i oko njega nije nimalo dobra, zaposlenima se duguje nekoliko plata, igračima se ne isplaćuju primanja i premije, oni sami odlučuju ko će kada i koliko trenirati, a navijači sve to umeju da prepoznaju i svojim nedolaskom na stadion jasno pokažu da su klubu potrebne hitne i korenite promene.

Hoće da ga smene
Hoće da ga smene

Danas bez publikeFudbaleri crno-belih danas će na svom stadionu (17.00) dočekati ekipu Radničkog 1923, ali na tribinama neće biti nijednog gledaoca, zbog suspenzije Disciplinske komisije FSS.- Radnički je dobra ekipa, a mi želimo da ostanemo u ritmu pred meč s Crvenom zvezdom narednog vikenda. Fudbal se igra za navijače i nedostajaće nam vetar u leđa koji nam oni daju - kaže trener Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track