Vratio se Džaja: Radna grupa za stabilizaciju Zvezde
Foto: KURIR

Spas u zadnji čas

Vratio se Džaja: Radna grupa za stabilizaciju Zvezde

Fudbal -
Legendarni Dragan Džajić biće predsednik radne grupe za konsolidaciju crveno-belih

Vratila se legenda.Dragan Džajić ponovo je na čelu FK Crvena zvezda! Ova „bomba“ saopštena je novinarima na Marakani sinoć, dvadeset minuta posle ponoći. Pred novinarima su se u potpuno bizarnom terminu, pored legendarnog Džaje, pojavili prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik kluba Aleksandar Antić.Kako je dogovoreno, do izbora novog predsednika Zvezdom će rukovoditi radna grupa na čijem će čelu biti Džajić, a uz njega Nebojša Čović, Branko Radujko, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Zoran Stojadinović, Miodrag Lemajić, Slaviša Kokez i Predrag Ćulibrk.- Sve se ovo brzo i neočekivano desilo. Bukvalno za dva sata. Nikada nisam bežao od toga. Hvala gospodinu Vučiću što ima poverenja u mene i smatra da mogu nešto da pomognem. Trudiću se, valjda nisam zaboravio kako se to radi za ovih osam godina - rekao je Dragan Džajić.Aleksandar Vučić je naglasio da je situacija u klubu alarmantna.- U ime države Srbije razgovarao sam s rukovodstvom i legendama. Razgovori su bili dugi, ali postignut je dogovor. U skladu s našim moćima, mi ćemo pomoći Zvezdi i Partizanu.Vučić je dodao i da je imao uvid u papire Crvene zvezde i da se uverio da je situacija u klubu veoma teška.- Ne bih da licitiram koliki je dug, pogledali smo deo papira i, pošto nas je više, u tom trenutku pritisak mi je bio 210 sa 130.- Nije dug toliki, prezentirani podaci govore da dug nije toliki - dodao je potpredsednik kluba Antić, a Vučić uskočio:- Nije ni daleko od toga!Vučić je nešto ranije, gostujući na Pinku, izjavio da je dug oko 60 milina evra, ali sinoć je odbio to da potvrdi.

Navijači oterali Gorana Vesića!Obraćanju na Marakani prethodio je sastanak u Skupštini grada. Kako Kurir saznaje, nekoliko viđenijih navijača Zvezde koji su prisustvovali sastanku žestoko se usprotivilo ideji da član radne grupe bude Goran Vesić, koji je nameravao da predstavlja sponu između starog i sadašnjeg rukovodstva.

Trener Ivan Jovanović?Kao što je Kurir ranije pisao, trener Crvene zvezde mogao bi postati iskusni Ivan Jovanović. Naime, Dragan Džajić se zalaže da neko sa više iskustva preuzme ekipu kako bi uspeo da je povrati na najbolji mogući način. Sinoć nije bilo priče o promenama na klupi, ali i to je realno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja