SRAMOTA: Selektor Hrvatske Štimac podržao ratne zločince

Pljunuo na srpske žrtve

SRAMOTA: Selektor Hrvatske Štimac podržao ratne zločince

Fudbal -
Hrvatski selektor pozvao na zajedničku molitvu za generale koji se nalaze u Haškom tribunalu

ZAGREB - Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Igor Štimac podržao je javno ratne zločince Antu Gotovinu i Mladena Markača.

Štimac je na svom fejsbuk profilu pozvao javnost da se ujedine u molitvi za generale hrvatske vojske kojima će u petak u Haškom tribunalu biti izrečene pravosnažne presude."Dragi prijatelji,osjećam moralnu i građansku dužnost javno iskazati bezuvjetnu podršku našim generalima, našim herojima koji u dalekom Haagu čekaju presudu. Oni su u mojim molitvama kao i u molitvama mnogih od Vas! Slike našeg zajedništva će doći do njih, stoga Vas pozivam da se danas ujedinimo u molitvi te nakon molitve izađemo, svak u svom gradu, na trgove kako bi pokazali da ih nismo zaboravili! Oni su tamo, jer su branili nas i nemojmo to nikad zaboraviti!Molimo i bdijmo širom Lijepe naše – ZAJEDNO I DOSTOJANSTVENO ZA ISTINU!Hvala im za sve!Igor Štimac"

Ante Gotovina je prvostepenom odlukom Haškog tribunala osuđen na 24 godine zatvora zbog ratnog zločina počinjenog nad Srbima u akciji "Oluja", a Mladen Markač na 18 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track