Dodić: Opasni su brzonogi Alivodić i Vusljanin

Super liga

Dodić: Opasni su brzonogi Alivodić i Vusljanin

Fudbal -
Javor je osmi na tabeli Super lige Srbije sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na 10. mestu sa dva boda manje

NOVI PAZAR - Trener ivanjičkog Javora Mladen Dodić izjavio je danas, uoči utakmice 13. kola Super lige Srbije u Novom Pazaru, da očekuje neizvesnu borbu u kojoj će domaći tim pokušati da prevaziđe trenutne probleme."Želimo da ponovo pokažemo karakter, ostavimo pozitivan utisak i pokušamo da kroz nadigravanje dođemo do pozitivnog rezultata. Radujem se povratku u Novi Pazar i meču pred punim tribinama, na čemu smo mi u Javoru insistirali", rekao je Dodić radiju Sto plus.

"Domaćin će hteti da iz svih problema izađe jači, mada je finansijski momenat boljka većine superligaša. Ne sme biti opuštanja u našim redovima, jer to bi moglo da bude pogubno", dodao je Dodić.

Javor je osmi na tabelu Super lige Srbije sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na 10. mestu sa dva boda manje.Šef struke Ivanjičana i bivši trener Novog Pazara istakao je da najveća opasnost njegovom timu preti od brzih i ofanzivnih igrača domaćina."Novi Pazar ima sjajne igrače, a posebno su opasni brzonogi Enver Alivodić i Irfan Vusljanin. Velika snaga ekipe koju predvodi kolega Dragoljub Bekvalac je i ambijent koji prave domaći navijači", ocenio je Dodić.

On je najavio promene u sastavu, koje su posledica povreda i bolesti pojedinih fudbalera. "To su normalne stvari, obzirom da se bliži kraj jesenje polusezone. Posle današnjeg treninga ću definitivno znati na koga neću moći da računam, a oni koji dobiju šansu neka pokušaju da se nametnu. U sredu igramo i četvrtfinale Kupa Srbije u Čačku, što je još jedna bitna utakmica", zaključio je Dodić.

Utakmica između Novog Pazara i Javora igraće se u subotu na Gradskom stadionu u 13 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track