Džajić: O tituli sad ne razmišljam!

Spušta loptu

Džajić: O tituli sad ne razmišljam!

Fudbal -
Džajić: To me trenutno ne zanima, a ne bi trebalo ni igrače, najvažnije je da smo pobedili u derbiju

Ginu za Zvezdin dres.Povratkom Dragana Džajića u Crvenu zvezdu stvari u klubu iz Ljutice Bogdana krenule su nabolje. U 143. „večitom derbiju“ na Marakani pao je lider Superlige Partizan (3:2), a ovim trijumfom Crvena zvezda se vratila u život kada je reč o domaćem prvenstvu.

Fudbaleri su junaci- Mene ne treba stavljati u prvi plan. Vratio sam se u Zvezdu tek pre nekoliko dana. Pravi junaci pobede nad Partizanom su fudbaleri i navijači - rekao je za Kurir Dragan Džajić i dodao da sad ne treba stvarati euforiju i razmišljati o prvom mestu:- O tituli ne razmišljam! Mene to u ovom trenutku ne zanima, a ne bi trebalo ni igrače. Sada je najvažnije da smo pobedili u derbiju. Posle dva vezana poraza, vladalo je veliko opterećenje na Marakani. Trebalo je dobiti derbi iz više razloga. To je bilo najvažnije. Drago mi je što su momci pokazali da imaju srce i da su spremni da daju i poslednji atom snage za Crvenu zvezdu.Dragan Džajić nije zadovoljan kako je Zvezda odigrala derbi, posebno u prvih 45 minuta, kada je Partizan bio dominantan.Najbolje navijanje

- Nije lako u derbiju okrenuti rezultat. Publika je odigrala ključnu ulogu, posle našeg drugog gola nosila je Zvezdu do pobede. Ne znam šta reći o Delijama sem da ovakvo navijanje Zvezda nije imala kad je bila šampion Evrope i sveta. Što se tiče igre, imao bih mnogo toga da kažem, ali ostaviću to za neku drugu priliku - zaključio je Dragan Džajić.

Dali smo tri lepa gola

Trofejni čelnik Crvene zvezde i predsednik Radne grupe, koja sada vodi klub, pohvalio je strelce za crveno-bele u derbiju.

- Postigli smo tri lepa gola. Kasalica je odlično reagovao prilikom prvog gola, a Milivojević je potvrdio da ima precizan i jak šut. Gol Milijaša doneo nam je pobedu i bio je mnogo lep - opisao je Dragan Džajić.

Džajić: Nismo igrali dobro, imao bih mnogo toga da kažem, ali neću
Džajić: Nismo igrali dobro, imao bih mnogo toga da kažem, ali neću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track