OFK Beograd se nada novom iznenađenju protiv Zvezde

Kup Srbije

OFK Beograd se nada novom iznenađenju protiv Zvezde

Fudbal -
"Romantičari" su pre devet dana u Superligi savladali crveno-bele sa 1:0, a u sredu ih očekuje duel sa istim rivalom u četvrtfinalu nacionalnog kupa

BEOGRAD - Trener OFK Beograda Zoran Milinković i vezni fudbaler Petar Grbić izjavili su danas da veoma poštuju ekipu Crvene zvezde, ali da će pokušati još jednom, ovaj putu u nacionalnom kupu, da savladaju trofejnog rivala.

"Nada uvek postoji i verujemo u svoj kvalitet. Crvena zvezda je sigurno podigla nivo igre, što je pokazala u duelu sa Partizanom. Pored Kasalice, Mudrinskog, Milijaša, Lazovića, to je ipak skup igrača za poštovanje, ali dobro se poznajemo, te očekujem jako lepu utakmicu u sredu", rekao je Milinković za sajt kluba sa Karaburme.

Vezista Grbić je bio strelac pobedonosnog pogotka u prvenstvenom meču, a uoči kup duela naveo je da "romantičari" imaju šansu da ispišu novu stranicu klupske istorije.

"Pruža nam se prilika da napravimo dobar rezultat u kupu. Ne bih pominjao imena protivnika, ipak su tu Jovanović, Trivunović i momci u plavo-belom, koji se takođe pitaju", zaključio je Grbić.

Četvrtfinalna utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i OFK Beograda igra se u sredu od 16 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track