Vermezović: Moglo je drugačije da nije isključen Mitrović

Liga Evrope

Vermezović: Moglo je drugačije da nije isključen Mitrović

Fudbal -
Na pitanje novinara šta misli o kvalitetu Nefčija, Vermezović je kazao da bi azerbejdžanska ekipa mogla ravnopravno da se bori za titulu u Superligi Srbije i rekao da mu se dopada način na koji igra Flavinjo

BAKU - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je večeras da mora da bude zadovoljan remijem sa Nefčijem (1:1) u petom kolu Lige Evrope i dodao da je meč mogao da se završi drugačije da nije bilo isključenja Aleksandra Mitrovića.

"Videli ste takmičarski meč sa puno naboja, iako meč nije odlučivao. Obe ekipe su želele da dobiju večeras. U prvom poluvremenu nismo najbolje reagovali kod primljenog gola. To nam se dešava po ko zna koji put. U drugom smo mi kontrolisali meč. Šteta zbog isključenja, mislim da smo mogli i više od ovoga", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Strateg šampiona Srbije kazao je da nije video šta se tačno desilo kada je isključen Mitrović.

"Ne znam zašto je isključen, nisam video od gužve. Verovatno zbog prigovora, zaista nisam siguran", naveo je on.

Komentarišući gestikulacije Mitrovića prema golmanu Saši Stamenkoviću posle gola, Vermezović je rekao:

"Teško je da vam objasnim, ne znam da li vi ovde imate takav rivalitet kao što je onaj između Partizana i Crvene zvezde. Pre prvog meča naša štampa je prenela neke njegove izjave koje su bile vrlo ružne. To je podiglo publiku na našem stadionu, koja inače ne voli Zvezdine igrače. Mitrović je mlad, razgovaraću sa njim. Ako je kriv, svakako će biti kažnjen", poručio je Vermezović.

Crno-belima je, kao i Nefčiju, ovo bio tek drugi osvojeni bod u Ligi Evrope ove sezone.

"Na kraju krajeva, moramo da budemo zadovoljni. Poslednjih 15 minuta imali smo igrača manje, tada su naši igrači pokazali karakter. Golman je danas bio na visini zadatka, kod gola nije mogao da brani fenomenalan udarac Flavinja", objasnio je on.

Poslednju utakmicu u Ligi Evrope ove sezone fudbaleri Partizana igraju 6. decembra u Beogradu protiv ruskog Rubina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track