PREDSEDNIKOV SIN: Ne pitaju me za tatu u Hrvatskoj!

Ništa o politici

PREDSEDNIKOV SIN: Ne pitaju me za tatu u Hrvatskoj!

Fudbal -
Branislav Nikolić: Ovde niko ne pominje to što sam sin predsednika Srbije, kaže za Kurir selektor mlade kadetske fudbalske reprezentacije Srbije

Ljubazni Istrani.Branislav Nikolić, selektor mlade kadetske reprezentacije Srbije, koja je pobedila vršnjake iz Hrvatske samo nekoliko dana posle oslobađanja Ante Gotovine i Mladena Markača iz Haga, kaže za Kurir da mladi „orlovi“ nemaju nikakvih problema u Rovinju.Bez zvižduka himniOsoblje hotela u Istri u kojem su odseli srpski reprezentativci ljubazno je prema našim igračima i stručnom štabu.- Znamo šta se dešavalo proteklih dana, ali nas politika ne interesuje. Sve je u najboljem redu! Na utakmici protiv Hrvatske na tribinama je bilo jedva stotinak ljudi. Nije bilo zvižduka dok je intonirana naša himna niti bilo kakvih problema - rekao je Branislav Nikolić za Kurir i dodao:- Iako nam je savetovano da po gradu ne šetamo u jaknama i trenerkama sa srpskim grbom, mi smo to učinili. A i šta drugo da radimo kad rezervnu opremu nemamo. Ovde je mirno, hoteli i prodavnice su zatvoreni. Kako kažu domaćini, ovde nema mnogo posetilaca kad se okonča letnja sezona.Uz TV s GudeljomMladi trener kaže da nije bilo ni najmanjih provokacija povodom činjenice da je sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića.- To niko i ne spominje. Ovde smo zbog sporta i fudbala. Eto, baš u utorak sam zajedno s njihovim selektorom Ivanom Gudeljom gledao televiziju i u tom trenutku je bila presuda bivšem premijeru Hrvatske Ivi Sanaderu.

U društvu bivšeg Engleskog fudbalera Gereta Sautgejta
U društvu bivšeg Engleskog fudbalera Gereta Sautgejta

Družimo se s HrvatimaZanimljivo je da mladi srpski fudbaleri borave u istom hotelu s vršnjacima iz Hrvatske.- U stalnom smo kontaktu s Hrvatima jer smo u istom hotelu. Deca se druže, nema ničega ružnog, i to je najvažnije. Isto je i sa našim i hrvatskim stručnim štabom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track