DOSADNO: Čelsi i Siti uspavali gledaoce

Razočarali

DOSADNO: Čelsi i Siti uspavali gledaoce

Fudbal -
Navijači zvižducima dočekali novog trenera Rafu Beniteza i ispratili igrače posle meča

LONDON - Čelsi i Mančester Siti igrali su večeras nerešeno 0:0, dok je Totenhem savladao Vest Hem sa 3:1, u preostalim utakmicama 13. kola engleske Premijer lige.

Derbi na Stamford Bridžu razočarao je navijače pošto su aktuelni prvaci Evrope i Engleske odigrali pravu uspavanku. Nije bilo pravih šansi i uzbuđenja pred oba gola, tako da su navijači povremenim zvižducima propratili susret timova koji se bore za titulu.

Manje zadovoljan je domaćin, na čijoj klupi je debitovao menadžer Rafael Benites, ali su pristalice "plavaca" pokazali da mu nisu naklonjeni i transparentima su podržali otpuštenog Roberta Di Matea.

Čelsi ostao na četvrtoj poziciji prvenstvene tabele, dok drugoplasirani Siti ima bod manje od vodećeg Mančester Junajteda.

Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović odigrao je celu utakmicu u dresu domaćina, kao i Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić u timu gostuju.

U malom gradskom derbiju Totenhem je pobedio Vest Hem sa 3:1 i preuzeo sedmo mesto na tabeli Premijer lige.

Današnji rezultati:

Čelsi - Mančester Siti 0:0

Totenhem - Vesthem 3:1 (Defo 44, 64, Bejl 58 - Kerol 82)

Sautempton - Njukasl 2:0 (Lejlan 34, Ramirez 60)

Svonsi - Liverpul 0:0.

Odigrano u subotu: Aston Vila - Arsenal 0:0, Everton - Norič 1:1, Mančester Junajted - Kvins Park Rendžers 3:1, Stouk - Fulam 1:0, Sanderlend - Vest Bromvič Albion 2:4, Vigan - Reding 3:2.

Tabela: Mančester Junajted 30 bodova, Mančester Siti 29, Vest Bromvič Albion 26, Čelsi 25, Everton 21, Arsenal i Totenhem po 20, Vesthem 19, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track