Džajin preokret!
Foto: KURIR

Izgleda da ne može drugačije

Džajin preokret!

Fudbal -
Džajić na poluvremenu utakmice Slobode i Zvezde ušao u svlačionicu, u kojoj je grmelo, a onda usledio nokaut u sedam minuta - 1:2

Ima Džaja aspirin!Žurno je juče, u poluvremenu utakmice u Užicu, iz svečane lože do svlačionice crveno-belih u prizemlju niz stepenice užičkog stadiona strčao Džaja, dok je Sloboda vodila sa 1:0, a Zvezda ličila na nižerazredni klub!Šta je Džaja rekao igračima i treneru Jankoviću znaju oni i zna on, tek posle te posete, koja je trajala čitavih sedam minuta, Zvezdini igrači počeli su da ginu na terenu!- Dok Džaja nije ušao u svlačionicu, unutra je grmelo i pucalo, kad je ušao, usledila je tišina, čuo se samo on - javio je juče Kuriru insajder iz hodnika užičkog stadiona.Ipak, i pored Džajine ‘’lekcije’’ zvezdaši su se juče na prepunom stadionu kraj Đetinje, pred najmanje 9.000 gledalaca, propisno namučili da pobede Slobodu, koja je u pojedinim trenucima gazila Zvezdu kao da igra protiv trećeligaša. Nokaut u režiji Mudrinskog usledio je pošto je Užičanin Marić dobio crveni karton zbog prigovora sudiji posle jedne očigledne sudijske greške. Samo dva minuta kasnije, u 85. minutu meča, brojčano slabiji Užičani vadili su loptu iz mreže posle preciznog šuta Mudrinskog, koji je grudima prihvatio loptu nakon intervencije odbrane Slobode i odbitka, a zatim je smestio u mrežu.Sedam minuta kasnije, u trećem minutu nadoknade, centaršut Kadua prihvatio je Asamoa, loptu prebacio u šesnaesterac, gde ju je opet čekao - Mudrinski! Dovoljno za tri boda Zvezde u Užicu.Posle utakmice sudija Vujović je ispraćen psovkama, a bilo je i pokušaja fizičkog obračuna s njim.

Džajić silazi u svlačionicu
Džajić silazi u svlačionicu

Piskavac: Za neke stvari smo mali klubTrener domaće ekipe Ljubiša Stamenković Piskavac izjavio je posle meča:- Ništa ne mogu da zamerim svojim igračima. Ipak, ovo drugo što se dešava nije vezano za teren nego za neke druge stvari, koje su više od igre. A mi smo tu mali. Ko razume, shvatiće - rekao je Stamenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track