Vermezović: Igrači sve izdržali, svaka im čast
Foto: BETA

Liga Evrope

Vermezović: Igrači sve izdržali, svaka im čast

Fudbal -
Trener Partizan je ocenio da je njegov tim dobro predstavljao Srbiju u Evropi ove sezone, iako, kako je naveo, ima onih koji se neće složiti sa ovakvom konstatacijom

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je posle večerašnjeg remija sa Rubinom (1:1) u poslednjem kolu Lige Evrope da su igrači zaslužili da im se oda priznanje, jer su, uprkos svim problemima, na pravi način predstavljali klub i Srbiju.

“Videli smo lepu utakmicu, sa puno šansi i taktički veoma jaku. Rubin je pokazao da u svakom trenutku zna šta hoće. Posle svega što se dešavalo prethodnih par dana, trebalo bi odati priznanje igračima. Mislim da su završili sezonu na lep način, uzeti tri boda u Ligi Evrope, s obzirom da smo daleko najmlađi tim u ovom takmičenju, nije malo. Da nam je neko ponudio to, oberučke bi prihvatili, s obzirom na to kako smo ranije prolazili u Evropi”, kazao je Vermezović.

On je poželeo Rubinu uspeh u nastavku takmičenja u Ligi Evrope i dobre rezultate u šampionatu Rusije.

“Možda nam je nedostajalo iskustvo i jake utakmice da bi došli do većeg broja bodova, pošto smo to zaslužili”, objasnio je on.

Na pitanje da li će posle ove utakmice biti rešeni finansijski problemi Partizana, Vermezović je rekao:

“Nemojte mene da pitate o tim stvarima, ima ljudi u klubu koji su zaduženi za to”.

On nije želeo ni da priča o svojoj budućnosti na klupi šampiona Srbije.

Trener fudbalera Rubina Kurban Berdijev rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, uprkos činjenici da je osvojila samo bod.

“Ne mogu da kažem da smo loše odigrali, stvorili smo nekoliko šansi i postigli gol. Sve u svemu, bila je ovo dobra utakmica”, kazao je Berdijev.

Fudbaleri Rubina su još u prošlom kolu, pobedom nad Interom, obezbedili prvo mesto u H grupi, a u šesnaestinu finala Lige Evrope još se plasirao i milanski klub.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track