Dragan Đurić se sakrio
Foto: KURIR

Grobari ga teraju

Dragan Đurić se sakrio

Fudbal -
Prvi čovek Partizana na sve načine izbegava razgovor s medijima i pojašnjenje o krizi koja je uzdrmala šampiona

Nigde ga nema!Predsednik Partizana Dragan Đurić kao da polako pravi odstupnicu za odlazak iz kluba. Prvi čovek kluba iz Humske nije prisustvovao utakmici protiv Rubina, na kojoj su svi na stadionu tražili njegovu smenu, a tokom celog jučerašnjeg dana bio je na sastancima. Gde i s kim, niko ne zna.Đurić je tokom svog mandata u Humskoj menjao sportske direktore, generalne sekretare i trenere, ali samo je on bio nedodirljiv. Za to vreme klub je upao u finansijske probleme, zaposleni i igrači ne dobijaju plate, dok predsednik i članovi UO konstantno ponavljaju da Partizan posluje dobro.Takva politika dovela je do situacije da na utakmicama najboljeg srpskog tima nema više od 5.000 gledalaca, a Dragan Đurić uporno izbegava da odgovori na pitanje kolika je njegova odgovornost za organizaciono posrtanje kluba. Uz to, navijači su na meču protiv Rubina istakli transparent u kojem njega i potpredsednika Branka Ružića optužuju za vezu s Miškovićima, ali javnost je ovoga puta ostala uskraćena za novu izjavu o „kafanskim pričama“.

Ružić: Ne komentarišem glupostiPotpredsednik Partizana Branko Ružić nije želeo da komentariše optužbe navijača da sarađuje s Miroslavom ili Markom Miškovićem. Uz opasku da se nalazi u gužvi, visoki funkcioner SPS kratko je rekao kako nema potrebe da odgovara na te navode.- Nemam komentar na gluposti - bilo je sve što je rekao Ružić.

Ko je sve otišao od Đurića Gensek Gordan PetrićSportski direktori Ivan Tomić, Mladen KrstajićTreneri Slaviša Jokanović, Goran Stevanović, Aleksandar Stanojević, Avram Grant

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track