PALMA UVEREN: Jagodina osvaja Kup Srbije

Zna pobednika

PALMA UVEREN: Jagodina osvaja Kup Srbije

Fudbal -
Jagodina će u polufinalu Kupa igrati protiv Javora iz Ivanjice

JAGODINA - Predsednik Skupštine grada Jagodine i šef poslaničke grupe Jedinsvene Srbije u državnom Parlamentu Dragan Marković Palma smatra da će fudbaleri Jagodine osvojiti trofej nacionalnog kupa.

"Osvojićemo Kup Srbije zato što imamo najbolji fudbalski klub u zemlji", rekao je Marković na svečanoj akademiji povodom 19 godina rada Pedagoškog fakulteta u Jagodini.

"U prvenstvenom takmičenju pobedili smo Crvenu zvezdu, a pobedićemo i Partizan, da se ne ljute", dodao je Marković i podsetio da je Jagodina trećeplasirana na tabeli prvenstva Srbije i da se probila u polufinale kupa, gde će se u dvomeču, 13. marta i 17. aprila, sastati sa ekipom Javora iz Ivanjice.

"Ispunili smo cilj da mladim ljudima idoli budu sportisti na terenu, a ne oni čije je zanimanje nepoznato, a ne znaju šta imaju od kapitala", rekao je Marković.

On je podsetio da studenti koji studiraju u Jagodini, i studenti iz Jagodine koji studiraju u drugom gradovima, uz pokazivanje indeksa imaju besplatan ulaz na sve superligaske utakmice u gradu, kao i u Akva park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track