Granada i Sosijedad podelili bodove, Bilbao slavio

SPORT:FUDBAL-ŠPANIJA-PRVENSTVO

Granada i Sosijedad podelili bodove, Bilbao slavio

Fudbal -
Bilbao pobedio u gostima ekipu Majorke golom Aduriza u 11. minutu

GRANADA - Fudbaleri Granade odigrali su večeras na svom terenu bez golova protiv Real Sosijedada u utakmici 16. kola španske Primere.

Prošlogodišnji finalista Lige Evrope, Atletik Bilbao ove sezone igra očajno, ali je večeras u gostima uspeo da savlada Majorku sa 1:0 i odmakne se na tabeli od timova koji se bore za opstanak.

Pobeda do koje je Atletik došao golom Aduriza u 11. minutu delimično će "oprati" igrače pred navijačima posle poraza u kupu od drugoligaša Eibara ranije ove nedelje.

Hetafe i Osasuna su u predgrađu Madrida podelili bodove, ali je utisak da ni jedni, ni drugi nemaju previše razloga da budu zadovoljni.

Ekipi Hetafea ovaj bod ne znači mnogo u borbi za mesto koje vodi u Ligu Evrope, dok se Osasuna bori za očuvanje prvoligaškog statusa i svaka eventualna pobeda joj je zlata vredna.Malaga je u gostima nadigrala Sevilju 2:0 golovima Demikelisa u 49. i Eliseua sa penala u 70. minutu.

Sutra će igrati: Saragosa - Levante, Valensija - Rajo Valjekano, Real Madrid - Espanjol, Barselona - Atletiko Madrid, dok će se u ponedeljak sastati: Deportivo - Valjadolid i Selta - Betis.

TABELA: Barselona 43, Atletiko 37, Real Madrid 32, Malaga 25, Betis 25, Levante, 24, Hetafe 24, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track